Viktigt!

hejsanhejsan, idag tänkte jag bara informera er alla om någonting MYCKET VIKTIGT, det är ju såhär att om du har en katt så måste du ju tänka på kattens säkerhet. Och eftersom jag nyligt köpt en katt/räv så har jag nu också köpt en katt/räv-hjälm, finns att beskåda här nedan. Ett måste för alla kattägare att köpa en sån!




xoxo

coolt


OJ

hejsanhejsan, jaa, som sagt, vi hade ju då gjort upp en brasa, tänkte inte så mycket på det, men upptäckte sen att det hade börjat brinna :-O vi fick massor med panik, men det gick bra. vi tog massa vattenkannor och släckte det. snipp snapp snut så var sagan slut.


såhär såg det iallfall ut.... 

Grilla.



Hejsan, idag har jag och tjejerna varit och grillat på stugan. Vi gjorde upp en liten eld idag för vi skulle bara grilla lite korv. Och varmt blev det, men nu ska jag gå och sova, hejdå

hkhk

Böld pest

hejsanhejsan, kände att det värkte presis under knät och drog upp byxan för att se vad det var, och så här såg det ut:

en hare kom och sket mig i benet, inte skönt

Euro Shopper;-)

hejsanhejsan, idag var jag på stan. Köpte inte så mycket i klädväg men köpte mig en hel del godis. Euro shopper är det bästa som finns, billigt och bra. Men iallfall så träffade jag en gammal vän till mig, iglo ivar. Han var på stan och shoppade nya tjocksockar. Han fick smaka av min choklad. 



hkhk

ring, ring!

Älskar låten, får rysningar, den är så himla bra!


CITY

hejsanhejsan, idag var jag inne och handlade måsten, var så länge sen sist jag var på stan, köpte mig från det nya modet, här kommer bildera från kläderna:


tycker den var finare än "bad hair day" mössan som alla har, därför tog jag den här!




Utmaning av linnea.



Fick utmaningen av linneea och självklart är jag med! haha är magnus uggla! HAN ÄGER!!!

MIN NYA KATT!



hejsanhejsan, idag har jag och tjejerna varit på djuraffären och köpt en katt. Jag såg denhär sötnosen och köpte den direkt, vist är han söt ? det är en katt/räv. jag har döpt honom till Molle. Jaja, nu ska jag gå och ge honom mat. hejdå


xoxo

damööb

hejsanhejsan, hade tänkt slänga in en låt som jag tycker är bäst just nu. lyssna och njut!




ROGER GOES HAPPY!



Hejsanhejsan, nu har äntligen min kompis Benny hittat någon som vill gå ut med han, Han skickade sin konvikation till mig och visade. Jag blev så glad. har ju varit singel nu i snart 45 år så jag tycker han ska få ha lite lycka i sitt liv också. :-)
(han är bög)


xoxo /r

Svenska är svårt

hejsanhejsan, hade tänkt slänga in ett tips som jag har när man är lite dålig på svenska. Har alltid haft lite svårt, men det här klippet har värkligen gjort att mitt liv har förändras. Nu kan jag värkligen uttala dom svåra orden jag inte kunde förut.
TACK!


City

hejsanhejsan, idag har jag varit på stan och träffat min gamla vän Berit. Har inte träffat hon på ett tag, så jag tänkte att det var dags, hon hade som kul det var träffat en ny vän, eller ska jag säga pojkvän? vet inte om jag får säga det, men jag gör det ändå. Han heter lakrits, men kallas för klubban, varför vet jag inte?  menmen, hade tänkt slänga in en söt bild på det kära paret, och här har du dom: 


sötare finns inte, eller vad säger ni? 

FIGHTTTT!!!!!!



NU JÄVLAR ÄR DET FIGHT! COME ON!

terrieble

idag har det hänt något jätte hemskt, jag skulle ut och mata mina får, och sedan fick jag se den här hemska saken:


fåret hade fasnat. vi vet inte än om den kommer överleva, men jag hoppas på det bästa! 

xoxo

PartaY !



WIHOO! Nu kör vi lite party, höj volymen och njut av en gammal goding!

HÄMSTERRDÄÄNNCCEE! ;-)

xoxo

Alla hjärtans dag!

Hejsanhejsan, ja idag var det då alla hjärtans dag! jag har då varit och köpt nåra gelé hjärtan till mig och min älskling. Vi ska sitta och njuta av en romantisk film tillsammans. Men jag tycker ni också ska få chansen att hitta eran kärlek testa dit namn och din kärastes namn och kolla om ni hör ihop. <3 :-) (om det blir under 50% jaa, eh synd. då gillar troligtvis han/hon någon annan)

SIDAN : http://www.testet.se/lovetest/lovetest.asp


Så sant

Du är 98% emo!
Du är så emo så ni anar inte. Ditt liv är nattsvart och du är praktiskt taget en levande död. Men var lugn, du smittar inte!

Testa hur emo du är i testportalens emo test!



Outfit: riddare


Hejsanhejsan, ikväll ska jag på krogen. Hade tänkt ta denna enkla outfit, en av mina finaste!

Brynjehjälm: Coop (emils favorit)
Svärd&sköld: Barnens hus


Outfit: Post


Hejsanhejsan, har varit och postat lite post idag åt gammelfolket. Jag tänkte tjäna in en slant i mitt nya jobb. 

Tidning: The pajte Tajning
Stövlar: Fritid och vildmark
Kepa: hittade i farstun
Dress: secundhand

JONASBROTHERS

hejsanhejsan, här hade jag tänkt lägga ut ett inlägg till alla Jonasbrother älskare. Hade tänkt visa en låt som gör att man tycker om dom ännu mer, helt underbar sångröst!



gillar hans snygga move 0:07

Choklad



Hej, hittade denna super läckra chokladen så var tvungen att prova den, den smakade specielt men det är absolut värt att prova. Har lite bråttom så hadebra!



xoxo


Batman



hejsan hejsan, vist ser han ut lite som batman? De är min söta hund, ni kanske har sett mig bära honom i stan? Han är lite stor och tung men det är tur jag är stark. hahah ;) ikväll ska jag på träning och måste plugga nu hejdå.


xoxo

BÄSTA TV PROGRAM!



Titta på dehär, de äger!

dom har stjärt i fingret.

kommentera

hejsanhejsan, vi har fått många anonyma komentarer och vi vill helst att ni skriver era namn gulliga läsare.
KOMMENTERA JÄTTE HJÄRNA


nu sitter vi på skolan och softar. sen ska vi spela hockey. hadebra!



xoxo

Coolt

hejsanhejsan,
Visste ni förresten att det är Frida Risberg som spelar huvudrollen i "I taket lyser stjärnorna"?
Coolt tycker jag!
Hittade dock ingen bättre bild, men här är hon:




xoxo

Läsarfråga







Underbara sångare. <33333333

jag vet att det har gått väldigt många dagar sen jag skrev ett inlägg sist, har haft mycket att göra. Men här kommer iallfall min favorit cover, lyssna och njut!



hur bra som helst! 

ÖGON




SOMMAR SKOR

hejsanhejsan, idag har jag varit ute på internet och kollat på lite nya kläder. hade tänkt mig några nya flippflopp eller några fina sandaler. jag sökte väldigt länge, men hittade tillsist dom här underbara skorna, totally läckert.



ekologiska skor med skön spänst, summer here i come!

RSS 2.0